Dedato

designers and architects is a design agency for architecture, interiors, retail, graphic design and interactive media. Dedato excels in these individual disciplines, but also integrates them seamlessly. This creates strong, consistent corporate identity and recognizable brands. Dedato is a member of the BNO and the BNA.

Karwei Shop-in-Shop Hudson’s Bay geopend in Rotterdam.

Voor Karwei Hoogvliet, de laatst geopende vestiging met de nieuwe winkelformule, ontwerpt Dedato een Do It Yourself Studio. Hier kunnen klanten klussen aan speciale ontwerpen zoals een opbergtafel of een kruidenrek.

Het gebouw van koffiebranders Cook & Boon is genomineerd voor de BLAStprijs 2018, de Bredase prijs voor Landschap, Architectuur en Stedenbouw. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft de drie aantrekkelijkste gebouwen gekozen met de hoogste verblijfskwaliteit.

De eerste villa van Cap Blanc Ibiza is gerealiseerd. Minerva Development ontwikkelt negen luxe villa’s met zeezicht vlakbij Ibiza Stad.

Ontworpen als beëindiging van het bouwblok. De afronding van de hoeken en de inspringing van de gevels geven het gebouw een sculpturaal en zacht uiterlijk. De goud geanodiseerde gevelbekleding zorgt ten opzichte van het naastgelegen zwarte theater voor een mooi contrast en beleving van verschillende materialen.

Een bijzondere vorm van brievenbusreclame die inzet op propositie. Dedato bedenkt, schrijft en ontwerpt het gratis woonmagazine ‘Idee van Karwei’.

Handleiding voor taalgidsen die meedoen aan de TaalTrip van Jinc.