Het gebouw van koffiebranders Cook & Boon is genomineerd voor de BLAStprijs 2018, de Bredase prijs voor Landschap, Architectuur en Stedenbouw. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft de drie aantrekkelijkste gebouwen gekozen met de hoogste verblijfskwaliteit.

De eerste villa van Cap Blanc Ibiza is gerealiseerd. Minerva Development ontwikkelt negen luxe villa’s met zeezicht vlakbij Ibiza Stad.

Ontworpen als beƫindiging van het bouwblok. De afronding van de hoeken en de inspringing van de gevels geven het gebouw een sculpturaal en zacht uiterlijk. De goud geanodiseerde gevelbekleding zorgt ten opzichte van het naastgelegen zwarte theater voor een mooi contrast en beleving van verschillende materialen.

Twee nieuwe distributiehallen met kantoor op Schiphol Logistics Park voor de divisie Airfreight van Kuehne + Nagel.

Le Pavillon is een opvallend entreegebouw voor het hypermoderne business park Terre-Bonne in Zwitserland.

Ontwerp pand, interieur en winkelconcept. Uitgangspunt: de tweedehands artikelen aantrekkelijk presenteren in een eigentijdse winkel.

Dit theater aan de Danzigerkade in Amsterdam is speciaal voor de theaterproductie ANNE gebouwd. Inmiddels hebben meer dan 250.000 bezoekers ANNE gezien.