8 oktober 2013, Laatste paal voor nieuw gebouw Dedato!

Een nieuw pand voor Dedato aan de Danzigerkade! Met champagne vierden wij het slaan van de laatste heipaal.

Laatste heipaal nieuw pand Dedato

3 oktober 2013, Een nieuw theater aan de Danzigerkade

Dedato ontwerpt Theater Amsterdam aan het IJ. Het theater is bedoeld voor langlopende theaterproducties. De bouw is al in volle gang en april 2014 zal de voorstelling Anne Frank hier in premiere gaan. Ook het interieur wordt door Dedato vormgegeven. Weer een bijzonder project in de Houthavens!

Theater Amsterdam

 

2 april 2013, Dedato ontwerpt Diesel HQ in de Houthavens

Dedato ontwerpt in opdracht van Heren2 het nieuwe hoofdkwartier voor Diesel aan de Danzigerkade. Het ruige, industriële en innovatieve karakter van de Amsterdamse Houthavens sluit aan bij het kenmerkende Diesel-DNA.

Diesel Benelux HQ

16 januari 2013, Opnieuw nominatie voor Amsterdamse Architectuur Prijs

Dedato is met het duurzame pand Ydek aan de Moermanskkade 73-97 (Minervahaven, Amsterdam) voor de vierde keer genomineerd voor de Gouden A.A.P., de prijs voor architect én opdrachtgever van het beste bouwproject van Amsterdam. Opdrachtgever is G&S Vastgoed. In het gebouw zijn studio's opgenomen voor theaterproducties.

De dynamiek van de Minervahaven met grote passerende cargo- en cruiseschepen, vormde de inspiratiebron voor het ontwerp. Elke verdieping is voorzien van een 'dek' waarmee je je op een schip waant: een ruime buitenruimte zonder wanden en plafond. 

De BREEM-NL rating van Ydek is "very good". Dit is in bedrijfsvastgoed bijzonder.

Ydek

10 januari 2013, Nieuwe huisstijl voor Goeree-Overflakkee

Na de herindeling per 1 januari had Goeree-Overflakkee een nieuwe identiteit nodig om de eenwording van vier gemeentes vorm te geven. Dedato heeft de huisstijl voor de nieuwe gemeente ontworpen. Op basis van het nieuw ontworpen logo heeft Dedato alle huisstijldragers vormgegeven.

Goeree-Overflakkee Logo

3 januari 2013, Wash & Coffee bij Best of Amsterdam Interiors Frameweb

Wash & Coffee, wasserette en koffiebar-in-één, behoort tot de favoriete Amsterdamse interieurs van de digitale nieuwsbrief Frameweb. 

Dedato verzorgde de verbouwing, het interieur en de grafische vormgeving van het pand aan de Quellijnstraat in de Amsterdamse Pijp.

> Lees meer

1 januari 2013, Een nieuw gebouw voor Barts

Barts, producent van winteraccessoires, is verhuisd naar een nieuw pand aan de Moermanskkade 101 in de Amsterdamse Minervahaven. Dit gebouw is, evenals Barts' eerste hoofdkantoor aan de Danzigerkade, ontworpen door Dedato. Verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Barts. Hun gebouw voldoet dan ook aan strenge milieu-eisen: het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door betonkernactivering met gebruikmaking van de grondwatertemperatuur.

Barts

11 december 2012, Poster De Gouden Eeuw

Het tv-programma De Gouden Eeuw is op 11 december op Nederland 2 van start gegaan. De tv-serie van 13 afleveringen is gemaakt in samenwerking tussen de VPRO en de NTR. Dedato ontwierp de poster met de opvallende foto van fotograaf Hendrik Kerstens die presentator Hans Goedkoop portretteerde in 17e eeuwse stijl met knipoog.

De Gouden Eeuw Poster

15 september 2012, Duurzaam kantoor Martens en Van Oord in gebruik genomen

Het nieuwe kantoor van Martens en van Oord is in gebruik genomen. Het is gelukt om binnen een strak budget een sprankelend, tijdloos gebouw te realiseren dat ook nog uitermate duurzaam en energiezuinig is. De krachtige robuuste uitstraling van beton zorgt weer voor een stoere loft-uitstraling wat goed gecombineerd wordt met het verfijnde interieur. 

Kantoor Martens en Van Oord

4 september 2012, Karwei op shortlist voor Beste Winkelketen

In 2011 won Karwei al de Gouden Deurmat, de publieksprijs voor de beste folder én de Publieksprijs Beste Winkelketen in de categorie Bouwmarkten. In 2012 kwam daar nog de Corporate Fashion Award bij. Nu is Karwei ook nog één van de drie genomineerden voor de Vakjuryprijs Beste Winkelketen 2012.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 14 november.

Dedato verzorgt voor KARWEI het concept voor de winkelformule, wat zich uitstrekt van de inrichting van de winkels tot de Karwei-krant en de verpakkingen.

ING Retail Jaarprijs

september 2012, Kantoor en distributiecentrum Sacha opgeleverd

Het nieuwe kantoor en distributiecentrum van Sacha Shoes is opgeleverd. Het bestaat uit 5.000 m2 magazijn en 150 m2 kantoor. Sacha is al meer dan 100 jaar een trendsettende schoenen- en accessoire-retailer. Dedato maakte het ontwerp in opdracht van HVBM Vastgoed.

Sacha

2 mei 2012, Bedrijfskleding KARWEI wint Corporate Fashion Award 2012

In de categorie Casual Corporate Wear wint KARWEI de Corporate Fashion Award 2012!

uit het juryrapport:

"Alles in één: huisstijl, branding, uitstraling, herkenbaarheid, laagdrempelig, eenvoudige opzet met een maximaal effect. Kortom, less is more. De jury was lovend over deze collectie die door Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek is geproduceerd. Het ontwerp is van haar eigen styliste Saskia van der Poel in samenwerking met hoofd formuleontwerp Karwei Elyne Kascha en ontwerpbureau Dedato. In deze collectie met moderne stretch materialen, zowel voor heren als dames, is het logo van Karwei op een brutale manier verwerkt. Het logo knalt eruit, terwijl de details juist verfijnd zijn. Er is gekozen voor de trendy en opvallende kleur cerise, ondersteund door het sjieke en rustige zwart en antraciet."

KARWEI Corporate Fashion Awards

25 april 2012, Duurzaamheidsverslag VolkerWessels 2011

Eerder deze maand kwam al het Financiële Jaarverslag 2011 van Volker Wessels uit, grafisch vormgegeven door Dedato. Nu is ook het Duurzaamheidsverslag 2011 uitgegeven.

Volker Wessels duurzaamheidsverslag 2011 Cover     VolkerWessels duurzaamheidsverslag 2011 back

20 april 2012, Expositie Amsterdamse Architectuur Prijs

Op vrijdag 20 april wordt om 17.00 uur de A.A.P.-tentoonstelling geopend in ARCAM.  De expositie bestaat uit maquettes van de 26 genomineerde gebouwen, waaronder het Medisch Centrum voor Dieren, door Dedato vormgegeven in opdracht van Minerva Development.

De expositie is te zien van 21 april t/m 9 juni van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. (gesloten op 17 mei)

28 februari 2012, eerste paal Rapid Logistics Schiphol

De bouw van het nieuwe distributiecentrum van Rapid Logistics op bedrijventerrein Schiphol Logistics Park is gestart: 10.000 m2 opslag en 1600 m2 kantoren.

24 januari 2012, Nominatie Gouden A.A.P. voor Medisch Centrum voor Dieren

Het Medisch Centrum voor Dieren is genomineerd voor de Gouden A.A.P. 2012. Deze jaarlijkse Amsterdamse architectuurprijs is nadrukkelijk bedoeld voor architect en opdrachtgever: Dedato èn Minerva Development. Op 14 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

De 26 genomineerde projecten worden in de ARCAM Pocket 25 gepubliceerd en tentoongesteld bij ARCAM van eind april tot begin juni.

Medisch Centrum voor Dieren

 

Medisch Centrum voor Dieren

19 november 2011, Kooyman Megastore opent vestigingen op Aruba en Curaçao

Kooyman, leverancier van bouwmaterialen en hardware op de Caraïben, presenteert een compleet nieuwe winkelervaring waarbinnen de klant nog meer centraal staat. Dedato maakte het concept voor de vernieuwde winkelformule, ontwierp het interieur en de grafische vormgeving.

Op 21 oktober opende Kooyman Megastore Aruba haar deuren met een totale oppervlakte van  17.000 m2. En op 19 november is de Kooyman vestiging op Curaçao geopend.

Kooyman Aruba

11 november 2011, Opening BSH Hoofdkantoor Hoofddorp

Om 11 over 11 werd op 11 november het nieuwe hoofdkantoor van Bosch/Siemens te Hoofddorp geopend met hierin diverse showrooms voor keukenapparatuur. Dedato maakte het ontwerp voor de Neff-showroom.

Opening NEFF Showroom

Opening NEFF Showroom

3 oktober 2011, KARWEI categoriewinnaar bij Publieksprijs Beste Winkelketen 2011

KARWEI is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Bouwmarkten. De categoriewinnaars dingen mee naar de hoofdprijs: Publieksprijs Beste Winkelketen 2011. Deze wordt uitgereikt op 9 november tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala. Dedato verzorgt voor KARWEI het concept voor de winkelformule, wat zich uitstrekt van de inrichting van de winkels tot de Karwei-krant en de verpakkingen.

ING Retail Jaarprijs

9 september 2011, Theater de Omval geopend

Dedato ontwierp het interieur en de grafische vormgeving voor het  Grand Café Blauw van Theater de Omval in Diemen.

Blauw Ping

 

9 september 2011, Feestelijke opening Wash & Coffee

Wasserette en koffiebar-in-één. Dedato verzorgde de verbouwing, het interieur en de grafische vormgeving van het pand aan de Quellijnstraat in de Amsterdamse Pijp.

Wash & Coffee

7 september 2011, Hoogste punt bereikt bij bouw Ydek

Ydek hoogste punt

De opdrachtgever G&S Vastgoed en de toekomstige huurders van het gebouw, Aegis Media en Rick Engelkes Productions waren aanwezig bij de feestelijkheden.

26 mei 2011, Gouden Deurmat voor KARWEI-folder!

In 2010 won de Karwei-krant al de Foldervakprijs. Nu ook de Gouden Deurmat voor de folder die het beste scoort bij de consument!

Dedato tekent voor het concept en de vormgeving van de Karwei-krant.

Karwei Taart

10 februari 2011, Bedrijfspand Keypoint-Toetsenbordweg genomineerd voor Gouden A.A.P.

Dedato is wederom genomineerd voor de Amsterdamse Architectuurprijs, de Gouden A.A.P. 2011 met het bedrijfspand Keypoint-Toetsenbordweg. De nominatie valt ook opdrachtgever Keystone Vastgoed ten deel. Van alle projecten binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam die in 2010 zijn opgeleverd, zijn 25 projecten geselecteerd door ARCAM. Deze 25 projecten hebben een zodanig hoog architectonisch niveau dat ze nu meedingen naar de prijs, die half april zal worden uitgereikt.

Keypoint Toetsenbordweg

20 september 2010, 2 nominaties voor jaarverslag Child at Venture

Het door Dedato vormgegeven jaarverslag 2009 van Child at Venture heeft 2 nominaties in de wacht gesleept voor De Transparant Prijs - de prijs voor de beste charitatieve verslaggeving. Uit 219 inzendingen is het jaarverslag genomineerd in de categorie kleine fondsen én voor het meest innovatieve jaarverslag!
> Lees meer

19 augustus 2010, Open Dag Dedato SAIL

Impressie van de onvergetelijke dag met onze relaties.

Open Dag Dedato Sail 2010

> Lees verder

juni 2010, Bedrijfspand Keypoint-Toetsenbordweg opgeleverd

Het door Dedato ontworpen bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit drie geschakelde ruimtes met daarin ateliers, kantoorfuncties en opslag. Een stoer bedrijfspand met een uitnodigend en vriendelijk karakter.

Opdrachtgever: Keystone Vastgoed
Locatie: Cornelis Douwesterrein aan het IJ , Amsterdam-Noord

30 mei 2010, Jubileumboek Honkbalweek nu te koop

Het door Dedato vormgegeven Jubileumboek kan nu worden gereserveerd via deze link. Tijdens de Haarlemse Honkbalweek (9 - 18 juli) is het boek te koop in het stadion.

27 mei 2010, KARWEI wint Folder Vakprijs 2010!!

Na nominaties in 2007 en 2009 verzilvert KARWEI nu haar 3e nominatie: De Folder Vakprijs gaat naar KARWEI!

"Een terechte beloning voor een retailer met ambitie, met een consequent beleid en een consequent daarbij horend folderbeleid. Fraaie vormgeving, die inspireert en uitnodigt om in actie te komen om alles voor buiten en binnen bij KARWEI te kopen!" (uit het juryrapport)

30 maart 2010, Nominatie Folder Vakprijs voor KARWEI

Voor de tweede keer op rij is Karwei genomineerd voor de prestigieuze Folder Vakprijs 2010. Dedato verzorgt het concept en de art direction voor de Karwei-krant. Tijdens de Nationale Dag van de brievenbusreclame op 27 mei wordt de vakprijs uitgereikt voor de excellente folder en bijbehorende mediastrategie.

26 maart 2010, Score.nl wint de Thuiswinkel Awards publieksprijs herenmode!

De door Dedato ontworpen webshop score.nl heeft de Thuiswinkel Awards publieksprijs in de categorie herenmode gewonnen!
http://thuiswinkelawards.nl/gala/index.xml

1 februari 2010, Virtuele 3D model van de Houthavens online

Voor Heren 2 ontwikkelde Dedato een interactief 3D model van de houthavens ter verduidelijking van de nieuwbouwplannen in het Houthavengebied.
www.dehouthavens.com

1 maart 2010, Nieuwe vrachtwagens voor Antalis


Vrachtwagen Antalis

10 december 2009, Webshop Score online

Voor Jeansretailer Score verzorgt Dedato de vormgeving van de nieuwe webshop. www.score.nl

30 november 2009, Website Patisserie Kuyt online

Dedato maakt de zeer appetijtelijke website van Patisserie Kuyt, 'de banketbakker van de lekkerste appeltaart van Amsterdam' (Parool). www.patisseriekuyt.nl

16 november 2009, Team Interactief te zien op Webguide Online

Dedato's Team Interactief staat nu met profiel en een aantal cases in de Webguide Online. www.webguide.nl

2 november 2009, The Colour Kitchen winnaar Ondernemersprijs Light

The Colour Kitchen is de trotse winnaar van de Ondernemersprijs Light. Het restaurant is geselecteerd uit meer dan 40 bedrijven door een jury, met als juryvoorzitter Wim Kok. Ondernemersprijs Light is een initiatief van Koers Nieuw West, waaraan alle bedrijven in Amsterdam Nieuw West konden deelnemen.

Dedato heeft The Colour Kitchen op diverse terreinen vormgegeven: het interieur, de website, de diverse drukwerkuitingen. Ook bij het concept van The Colour Kitchen heeft Dedato aan de wieg gestaan.

6 oktober 2009, Eervolle vermelding jaarverslag Child at Venture

Tijdens de uitreiking van de Transparant Prijs 2009 voor de Nederlandse charitatieve instelling die het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag presenteert, heeft juryvoorzitter Alexander Rinnooy Kan het door Dedato vormgegeven jaarverslag van Child at Venture geroemd om zijn creativiteit.

....." Bij leesbaarheid speelt ook creativiteit die u kiest om de kernboodschap over te brengen een belangrijke rol. De Transparant Prijs kent geen aparte creativiteitsprijs, maar er zijn twee verslagen die hiervoor in aanmerking zouden komen:.....Bij fondsenwervers viel Child at Venture op. Een jong fonds met jaarverslag waarin humor, zakelijkheid en creativiteit op bijzondere wijze verweven zijn."......

18 september 2009, Website Van Holland House online

Dedato heeft de website van de Bed & Breakfast Van Holland House gemaakt. www.vanhollandhouse.com

augustus 2009, Virtueel model Houthavens

Dedato heeft een virtueel model van de Houthavens gemaakt. Hier worden de bouwprojecten die gerealiseerd zijn, die in uitvoering zijn en die nog in ontwikkeling zijn in weergegeven.
Klik op Demo om het model van de Houthavens te bekijken.

30 juni 2009, Opening depot Stedelijk Museum

Dedato ontwierp het nieuwe depot van het Stedelijk Museum in het Westelijk Havengebied. Het minimalistische gebouw is op tijd en binnen het budget van 13,5 miljoen gerealiseerd. Het vervangt drie opslagruimtes en biedt plaats aan 87.842 kunstobjecten.

Het depot heeft een dichte buitengevel met één open binnenruimte waar de ateliers en werkplaatsen zich bevinden, zodat de restaurateurs met noorderlicht kunnen werken. De voorzieningen zijn state-of-the-art: klimaatkamers met aparte ruimtes voor fotografie, een ruimte waar vrachtwagens kunnen worden in- en uitgeladen, een timmerwerkplaats en tal van zalen waar kunst opgeborgen, gerestaureerd en ingepakt kan worden.

Op 30 juni werd het nieuwe depot geopend door de Amsterdamse wethouder van Kunst & Cultuur, Carolien Gehrels.

18 juni 2009, Oplevering bedrijfsgebouw Zuyderzee

Pedro de Medinalaan 39-51, Steigereiland, Amsterdam-IJburg
Op deze markante plek, vlak bij de afslag IJburg van de A10, is naast
het al eerder in gebruik genomen bedrijfsgebouw Betronic weer een Dedato-ontwerp gebouwd.
In bedrijfsgebouw Zuyderzee is betonkernactivering toegepast in combinatie met een warmtepomp die de aardwarmte omzet in verwarming/koeling. Al het hout is FSC-gekeurd.

25 mei 2009, Mentorboekje Kunstenaars&Co komt uit

Dedato geeft vorm aan het Mentorboekje 2009 van Kunstenaars&Co. Dertig ervaren mentoren uit verschillende disciplines worden hierin gepresenteerd. Voor startende kunstenaars die behoefte hebben aan feedback van een ervaren vakgenoot.

22 mei 2009, Website Roele Imagobeheer online

www.imagobeheer.eu in samenwerking met Qiem. Dedato doet de vormgeving voor de website van imagostrateeg Albert Roele.

april 2009, Kantoor en distributiecentrum Boost in gebruik genomen

Boost Concepts, Boost Products en Boost Media hebben hun nieuwe bedrijfspand dichtbij het stadscentrum van Den Bosch, in gebruik genomen. Het door Dedato ontworpen pand bestaat uit drie lagen kantoor met daarachter een groot distributiecentrum.

27 april 2009, KARWEI-krant genomineerd voor Folder Vakprijs 2009

De door Dedato vormgegeven KARWEI-krant is geselecteerd voor de shortlist van deze prestigieuze vakprijs. Naast aspecten als innovatie, onderdeel van de communicatiemix en opvallendheid heeft de jury dit jaar extra aandacht besteed aan de mate waarin de adverteerder creativiteit heeft ingezet op alle aspecten van de folder.

april 2009, Commercial Woodin gelanceerd

Te zien op woodinfashion.com en op de Afrikaanse tv.
Woodin is een winkelketen voor stoffen, kleding en accessoires die zich richt op de Afrikaanse markt. Dedato ontwerpt ook gevelaanpassing, interieur, website en diverse grafische uitingen zoals banners. Voor de commercial verzorgt Dedato concept, storyboard en artdirection.

21 april 2009, Jaarverslag Child at Venture 2008 verschijnt

Dedato ontwerpt en sponsort het 'jaarverslag' 2008 van Child at Venture, het initiatief van Jan Jaap van der Wal en Jamy Goewie dat kansarme jongeren in ontwikkelingslanden helpt ondernemers te worden.

20 april 2009, Website NCCW online

www.nccw.nl in samenwerking met ProImpact. Dedato heeft ook de huisstijl en de corporate story voor het Nationaal Computer Centrum Woningcorporaties verzorgd.

17 april 2009, Website Yellow & Blue online

www.yellowandblue.nl in samenwerking met Hoppinger.
Yellow & Blue is een investeringsfonds van Nuon dat wereldwijd investeert in technologie die schone energie en efficiënt energiegebruik oplevert. Dedato verzorgt ook de kantoorinrichting.

14 april 2009, Forbo brengt een nieuw tijdschrift uit: Marmoleum Magazine

Dedato verzorgt de artdirection en vormgeving voor dit zowel inspirerende als informatieve woonmagazine.

31 maart 2009, Feestelijke opening Den Haag OpMaat

Gemeente Den Haag dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten presenteert de nieuwe afdeling Den Haag OpMaat met een Open Dag.
Dedato ontwerpt de website, de huisstijl en de inrichting van het kantoor Den Haag OpMaat Westeinde.

30 maart 2009, Opening Canon Business Center Westpoort

Dedato tekent voor de inrichting van de showroom en de werkplekken.

2 maart 2009, Lancering nieuwe Identiteit VolkerWessels UK

Dedato geeft de nieuwe identiteit van VolkerWessels UK vorm: Logo's voor alle brand names en sub brand names en alle bijbehorende huisstijluitingen zoals correspondentiereeks, brochurelijn, autobelettering, gevelsigning en routing, advertenties, bedrijfskleding en een digitale huisstijlhandleiding.

2 maart 2009, Acht Websites van VolkerWessels UK online

Dedato verzorgt het webdesign voor de rebranding van VolkerWessels UK. In samenwerking met Starsale zijn zeven websites en een portal gerealiseerd. VolkerWessels UK, VolkerFitzpatrick, VolkerHighways, VolkerInfra, VolkerLaser, VolkerRail, VolkerStevin en VolkerBrooks

maart 2009, Huisstijl en Website voor NCCW

Dedato ontwerpt de huisstijl, de corporate story en de website voor het NCCW (Nationaal Computer Centrum Woningcorporaties).

maart 2009, Stand Heembeton geselecteerd voor 'Best Practices'

De door Dedato ontworpen stand Heembeton viel op tussen al het standgeweld op de Bouwbeurs 2009. De stand werd geselecteerd voor 'Best Practices'.

februari 2009, Stand Heembeton voor Bouwbeurs

In samenwerking met standbouwer Dehullu.

februari 2009, Powerpointpresentatie voor het Afval Energie Bedrijf in gebruik genomen

Dedato ontwikkelt een corporate powerpointpresentatie voor het AEB, Gemeente Amsterdam, om te tonen aan het algemene publiek.

februari 2009, Stand Bosch Huishoudelektro en Thermotechniek voor Bouwbeurs

In samenwerking met Rick Smeenk Interieurbouw.

februari 2009, Dedato wint pitch Website Yellow & Blue

Dedato gaat de website ontwerpen voor Yellow & Blue, een investeringsfonds van Nuon dat wereldwijd investeert in technologie die schone energie en efficiënt energiegebruik oplevert.
Dedato gaat ook de kantoorinrichting verzorgen.

januari 2009, Presentatie voor Huisshow Bosch

Dedato maakt de presentatie-opstelling voor de Huisshow. Hier worden de nieuwe Bosch-producten geïntroduceerd bij de dealers.
> lees meer

december 2008, Kantoren Cruquiuskwartier genomineerd voor de Gouden A.A.P.

Amsterdamse Architectuur Prijs
> lees meer

december 2008, Opening Woodin store in Abidjan, Ivoorkust

Woodin is een winkelketen voor stoffen, kleding en accessoires die zich richt op de Afrikaanse markt. Dedato tekent voor gevelaanpassing, interieur, website, commercials en grafische uitingen zoals banners.

november 2008, Introductie Global 3 voor Forbo

Dedato verzorgt de vormgeving van de communicatie-uitingen voor de introductie van de nieuwe linoleumcollectie Global 3 voor Forbo Flooring Systems, waaronder een brochure en een stalenboek.

november 2008, Boek en Website Herengracht 386

Dedato doet de vormgeving voor boek en website over het historische pand Herengracht 386 voor Unisphere.

november 2008, Opening Woodin store in Cotonou, Benin

Woodin is een winkelketen voor stoffen, kleding en accessoires die zich richt op de Afrikaanse markt. Dedato tekent voor gevelaanpassing, interieur, website, commercials en grafische uitingen zoals banners.

oktober 2008, Stand Forbo Touch voor Interieurbeurs Kortrijk

Dedato maakt monumentale stand en tevens brochure voor de solo-introductie van nieuw product van Forbo.
Stand in samenwerking met Gielissen Standbouw.

september 2008, Portaal voor de Gemeente Den Haag Dienst SZW online

Dedato ontwikkelt een digitaal loket voor de Gemeente Den Haag, dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Via dit portaal kan de burger dezelfde zaken regelen achter zijn computer als aan het fysieke loket. Dit loket is ontwikkeld in samenwerking met Hoppinger. www.denhaagopmaat.nl